We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Ontmoet ons op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019

zondag 1 september 2019

Bijna is het zover, de Vakbeurs Foodspecialiteiten in de Expo in Houten. Dit jaar vindt de beurs plaats op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019. Van 13.30 - 22.00 ben je van harte welkom om onze stand (Nr. 271) te bezoeken!

De Vakbeurs Foodspecialiteiten is de ontmoetingsplaats voor de delicatesse ondernemers om de nieuwste lekkernijen te proeven en de laatste ontwikkelingen in de foodbranche te ontdekken.

Een nieuwe huisstijl, een grotere stand en mooie beursacties! Reden genoeg om onze stand te bezoeken.

Nieuwe kazen
Wij presenteren Weydeland van de kaasboer die je kent met uitgebreide ondersteuning! Ook zijn nieuwe kazen te proeven in onze lijn (boeren)kaas Erfgoed Stelling. Noviteit is de Erfgoed Stelling 306, een heerlijke oude boerderijkaas waar je lekker mee kunt koken en dat kun je komen proeven.

Proeftafel
De nieuwste soorten en smaken zijn uitgebreid te proeven. We zijn benieuwd wat jij vindt van deze smaakcombinaties.

Diverse beursacties
We hebben weer een aantal mooie beursacties waar je van kunt profiteren tijdens de beurs!

Nieuwe huisstijl
Onze stand is in de nieuwe Treur Kaas uitstraling te bewonderen. Kom langs en ontdek onze kracht; een uitgebreide marketing ondersteuning voor een goed belegde boterham!