We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Ontmoet ons op Salon du Fromage

dinsdag 21 januari 2020

Salon du Fromage
Salon du Fromage

Van 23 tot 26 februari 2020 vindt de Salon du Fromage plaats in Parijs Frankrijk. Op deze internationale kaasbeurs nemen wij u graag mee in de wereld van de beste Hollandse kaasspecialiteiten. 

Op onze stand presenteren wij de lekkerste kazen van de boerderij, gemaakt van gethermiseerde of rauwe melk onder de Erfgoed Stelling lijn. Daarnaast is een nieuwe specialiteit te proeven gemaakt van raszuivere melk van de montbéliarde koeien. Ook een bierkaas van de boerderij is present.

In de kruidenkazen is de Villa Nutmix nieuw. Deze kaas van de boerderij met walnoot, fenegriek en hazelnoot is bijzonder lekker. Ook is er naast de Villa Truffo een boerderijkaas met truffel te proeven die langer is gerijpt en wordt gemaakt van halfvolle gethermiseerde koemelk: Villa Truffo Affinato.

Tot slot zijn er nieuwe smaken te proeven in het biologische kaasassortiment. Er ligt een biologische gatenkaas gemaakt van koemelk als een raszuivere rauwmelkse kaas gemaakt van de melk van de blaarkop koeien. 

Reden genoeg om langs te komen op onze stand Hal 7.3. B 050. De koffie staat klaar!