We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Open Huis Treur Kaas!

donderdag 3 augustus 2017

Bijna een jaar lang is er op ons terrein gebouwd aan een nieuwe hal. Eindelijk is het zover dat hij klaar is en ondertussen is die zelfs al in gebruik. We zijn erg blij met het eindresultaat en daarom hebben wij drie dagen lang onze deuren open gezet.

5 en 6 september
Dinsdag 5 september en woensdag 6 september hadden wij de deuren geopend voor onze klantenkring. Vanaf 16.00 uur startte onze sfeervolle kaasmarkt. Hierbij kreeg iedereen de mogelijkheid om lekkere hapjes te proeven, maar ook konden de gasten profiteren van leuke kortingsacties! Er waren inspirerende sessies bij te wonen, mensen konden genieten van een smakelijk buffet en uiteraard mocht een kijkje in het pakhuis niet ontbreken op deze avond. 

Het programma op 5 en 6 september zag er als volgt uit:
16:00 – 22:30  Start sfeervolle kaasmarkt
16:00 – 22:30  Rondleidingen pakhuis
18:00 – 20:30  Smakelijk buffet
19.15 – 19:45  Inspireerde sessie door Bunt management 'Een duurzame klantrelatie'
20:00 – 20:30 'Training Kaas keuren' door Tineke van der Haven
21:00 – 21:45 Verkooptraining door Koedam & Koedam 'Hoe kan ik mij onderscheiden in een concurrerende markt?

Donderdag 7 september 
Op de avond van donderdag 7 september nodigden we onze leveranciers, collega groothandels, familie en omwonenden van Treur Kaas uit. Ook deze avond was er mogelijkheid tot het bekijken van ons (vernieuwde) pakhuis door middel van een rondleiding. Daarna vond er een gezellige borrel plaats bij ons op het terrein.

Het programma van donderdagavond 7 september zag er als volgt uit:
20.00 uur  Start Open Huis
20.30 uur  Start rondleidingen
21.30 uur  Gezellige borrel

Hierbij willen we iedereen die langsgekomen is heel hartelijk bedanken voor hun komst. De opkomst was overweldigend en wij hebben er enorm van genoten. We vonden het erg geslaagd en dat was dankzij u! Wilt u nog even nagenieten van het Open Huis? Dan kunt u hieronder de foto's bekijken.