We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Proef onze nieuwe biologische kazen op de Biofach in Nuremberg Duitsland

dinsdag 14 januari 2020

Biofach 2020
Biofach 2020

Van 12 tot 15 februari 2020 vindt de Biofach plaats in Nuremberg Duitsland. De Biofach is de grootste internationale beurs op het gebied van biologische voeding en Treur Kaas is present met de lekkerste biologische kaasspecialiteiten. 

Maak kennis met onze prijswinnende biologische kazen gemaakt door zorgboerderij De Mèkkerstee in Ouddorp. De volgende biologische kazen worden hier gemaakt en kunnen uitgebreid geproefd worden:
- Mèkkerstee geitenkaas; biologische kaas gemaakt van de beste geitenmelk die grazen op de zorgboerderij. 
- Biostee kaas gemaakt van koemelk; biologische kaas van 3 boeren die samen hun kringloop rond hebben.  
- Happy Mrs. Jersey Jerseykaas; bereid van 100% biologische Jerseymelk. De koeien grazen in nabij gelegen natuurgebieden en de melk is zeer rijk van samenstelling. 
- Beppie schapenkaas; unieke kazen bereid met 100% biologische schapenmelk. Zeer schaars en bijzonder lekker!

Daarnaast hebben wij diverse nieuwe biologische soorten die u kunt proeven. Mèkkerstee Zeesla is een van die nieuwkomers. Een prachtige biologische geitenkaas met zeesla. Een heerlijke combinatie van romige geitenkaas en een ziltige smaak. Of proef de Mèkkerstee Pittige Mix; een biologische geitenkaas met gerookte paprika en chili. Ook zijn er unieke biologische gatenkazen te proeven gemaakt van koemelk, geitenmelk en Jersey melk. Deze kazen zijn bijzonder romig en licht zoet van smaak. En tot slot de Bio Blaarkop, een ware specialiteit gemaakt van rasspecifieke rauwe melk van Blaarkop koeien.  

Reden genoeg om onze stand te bezoeken. Wij verwelkomen u graag! Hall 5 stand 433. De koffie staat klaar.