We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Salon du Fromage 2018

donderdag 1 maart 2018

Salon du Fromage 2018
Salon du Fromage 2018

De Salon du Fromage et des Produits Laitiers vond plaats van zondag 25 februari tot en met woensdag 28 februari 2018 in de Expo Porte de Versailles Parijs in Frankrijk. Dit is dé internationale vakbeurs voor kaas en zuivel. Treur Kaas was dit jaar opnieuw present met een bijzonder assortiment kaasspecialiteiten. 

U kon de volgende authentieke kazen van de boerderij komen proeven: Boeren Puur & Pittig, Oudelandse Boeren Smaakvol Belegen en Pikant Belegen. U kon tevens onze nieuwe rauwmelkse kazen proeven; eentje van maar liefst 16 maanden oud en ook een biologische variant van 21 maanden lag voor u klaar. 

De nieuwe Villa kazen: Villa Szenchuan, Villa Rucola en Villa Fumé lagen tevens gepresenteerd om uw zintuigen te prikkelen. Deze kazen van de boerderij met specifieke kruidentoevoeging of rookbewerking worden op artisanale wijze bereid. 

En uiteraard waren de toppers uit ons biologische assortiment te proeven: Mèkkerstee, een bijzonder mooie biologische geitenkaas, de Biostee, een biologische kaas van koemelk en de kampioen onder de kazen Jerseyhoeve Schorren. Een biologische kaas gemaakt van Jersey koemelk.  

Wij willen iedereen die ons heeft bezocht op de Salon du Fromage bedanken voor uw bezoek. 


Afbeeldingen:
Salon du Fromage 2018
Salon du Fromage 2018
Salon du Fromage 2018
Salon du Fromage 2018