We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Treur Kaas aanwezig bij International Cheese Awards 2017

woensdag 5 juli 2017

International Cheese Awards 2016 Treur Kaas Surpreme Champion Winning Moment
International Cheese Awards 2016 Treur Kaas Surpreme Champion Winning Moment

Op dinsdag 25 en woensdag 26 juli 2017 vindt de International Cheese Awards weer plaats in Nantwich, Engeland. Dit is één van de grootste kaas competities ter wereld. Maar liefst 5000 kazen worden tijdens deze show gekeurd!

Prijzen
Treur Kaas is voor de vierde keer aanwezig en doet dit jaar mee met 11 kazen. De afgelopen jaren is Treur Kaas flink in de prijzen gevallen. Onze Jerseyhoeve Bio Schorren was toen nummer 1 van de show! Deze werd uitgeroepen tot Supreme Champion, ook wel 'de beste kaas ter wereld! Daarnaast won die een gouden award in de Organic Cheese Section en was deze kaas Champion Overseas. Verder won onze Kaas met een Verhaal van 30 kg een gouden award in Specialty Cheese en was die Champion of Best Cheese Specialty. De Boeren Dooreter ging met een zilveren award (Specialty Cheese Section) naar huis. Tot slot won onze Chevretta Oud een gouden award in de Specialist Cheesemaker Section. 

In 2015 gingen we ook niet met lege handen naar huis. Verschillende kazen hadden een mooie award te pakken en onze Jerseyhoeve Bio Dieken werd zelfs tweede van de hele show, oftewel Reserve Supreme Champion! Daarnaast is onze stand al een paar jaar op rij uitgeroepen tot de mooiste stand van de beurs! 

The International Cheese Awards 
De International Cheese Awards is een jaarlijks evenement in Nantwich Engeland waar circa 31 landen strijden om gouden Awards en Trofeeën. Met 226 categorieën en ruim 5000 inschrijvingen gaat het om één van de grootste kaaswedstrijden van de wereld. Een jurypanel van 200 kaasexperts uit de zuivelindustrie onderwerpt elke kaas aan een intensieve beproeving alvorens de goud, zilver en bronzen awards worden toegekend. 

Afbeeldingen:
International Cheese Awards 2016 Treur Kaas Jerseyhoeve Schorren Champion Overseas Surpreme Champion
International Cheese Awards 2016 Treur Kaas Jerseyhoeve Schorren Champion Overseas Surpreme Champion