We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Treur Kaas weer aanwezig op de Voorjaarsbeurs

maandag 30 januari 2017

Op maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017 staat De CHV Noordkade in Veghel in het teken van vele foodspecialiteiten en food gerelateerde producten. Dan vindt de Voorjaarsbeurs plaats! Dit jaar is het een combinatie van drie evenementen in één: de Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGF-groothandel Gebroeders van Aarle.

De Voorjaars Speciaalbeurs werd in 2016 voor het eerst gehouden en is een gezamenlijk evenement van De Kaasfabriek, Bier & Co, Jongeneel Verpakking, Kingnuts & Raaphorst, Treur Kaas, Bowls & Dishes, de Nationale Kaasweek en Fromagerie Europa. Zij verenigen zich hierin en brengen een onderscheidend assortiment food- en non-foodproducten voor de speciaalzaak.

Treur Kaas is ook dit jaar weer aanwezig om u te inspireren met ons Hollands kaasassortiment. U kunt meedoen met een leuke aantrekkelijke beursactie door middel van het sparen van punten. Verder kunt u uiteraard kennis maken met onze heerlijke Hollandse kazen door ze te bekijken en te proeven!

Wanneer:Maandag 13 maart en dinsdag 14 maart 2017
Tijd: 11h00 - 22h00 uur
Waar:CHV Noordkade
5462 EH Veghel
Toegang:Gratis
Parkeren:Gratis

De Voorjaarsbeurs is gericht op de speciaalzaken en staat in het teken van eten en drinken. Tijdens beide dagen zullen er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven zijn die geschikt zijn voor diverse groepen specialisten: kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca. De bezoekers kunnen er kennismaken met de producenten en ideeën opdoen op het gebied van verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen.

Daarnaast kunt u genoeg inspiratie opdoen, informatie over de producten krijgen en netwerken met collega’s uit de branche. 

Wilt u dit niet missen? Registreer u vooraf onderaan via deze site. Na registratie ontvangt u een E-ticket waarmee u (kosteloos) toegang krijgt tot dit event.

We zien u graag op 13 en/of 14 maart in Veghel!