Online verkopen

Online kaas verkopen door middel van een webshop?

In een blogbericht van vorig jaar maakten we al bekend dat we zijn gestart met het aanbieden van een webshop aan onze ondernemers. Het is namelijk erg belangrijk dat je als ondernemer door kan blijven gaan en je producten kunt blijven verkopen. Nu, bijna een jaar later, is het nog steeds actueel en zijn er nog heel veel mensen die uit veiligheid liever niet naar een kaaswinkel toegaan, maar wel hun stukje kaas willen blijven kopen. Een webshop is hiervoor de ideale oplossing. 

Kaasmeester Richard uit ‘s Gravenzande heeft ondervonden dat een webshop de ideale oplossing is in deze coronatijd. KVK Beyond Business kwam langs in zijn winkel om hierover te praten. (Zie onderaan dit bericht de video). Zo geeft hij aan alleen maar voordelen te ondervinden. Richard: ,,Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je goed vindbaar bent op Google door de webshop. Als mensen via Google zoeken op kaas dan komen ze op mijn webshop uit. Dit zorgt ervoor dat ik zelfs klanten heb uit heel Nederland! Groningen, Brabant en alles daartussen.” Ook is het wat hem betreft een win-win situatie. Een vriend van Richard uit de evenementenbranche is werkeloos door Corona, maar die bezorgt nu de kaasbestellingen in de omgeving. De bestellingen verder weg stuurt Richard op met de post. Met een handige printer in de winkel, wordt geen enkele bestelling over het hoofd gezien. Elke bestelling die online geplaatst wordt, komt zo uit het apparaat rollen en wordt gelijk klaargezet. Bekijk het hele interview in het filmpje hieronder!

Wil jij ook graag een webshop starten, maar weet je niet hoe? We helpen je graag! Het platform voor de webshop regelen wij voor je. Het enige dat je als ondernemer zelf moet doen, is het toevoegen van je producten. Het is zo gebruiksvriendelijk dat echt iedereen dit kan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De volgende webshops zijn live:

Bekijk hier de hele video: