We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Over Treur

Treur kaas Woerden - Evert Treur met zijn kaasbus
Treur kaas Woerden - Evert Treur met zijn kaasbus

Familiebedrijf E.M. Treur en Zn. BV, beter bekend als Treur, is opgericht in 1955. Wij zijn gespecialiseerd in het rijpen en verzorgen van Nederlandse kaas. Met onze kaasmerken benaderen wij zowel de nationale als internationale markt (België, Frankrijk, Duitsland en Engeland). Onze passie? Het leveren van eerlijke kwaliteitskaas met de puurste smaak!

Hoe het ooit begon? In 1955 verruilde boerenzoon Evert Treur de melkemmer voor het kaasmes. Hij bleek een geboren handelsman en middenin de wederopbouw van Nederland bouwde hij, beladen met fietstas en (boeren)kaas, al vrij snel een klantenbestand op waar hij wekelijks zijn kaas verkocht. Dat ging zo goed dat hij besloot een auto aan te schaffen. In die tijd echt een revolutionaire stap.

Zijn visie dat je kunt slagen als je goed kwaliteit levert voor een eerlijke prijs, gekoppeld aan een bovengemiddelde werklust en ijver maakten dat Treur geleidelijk een begrip werd in de wijde omgeving van Woerden.

In korte tijd werd de verkoop van kaas uitgebreid met het opslaan en rijpen, waardoor ook doorverkoop aan winkeliers en venters ontstond. En na verloop van tijd werd Evert bijgestaan door zijn zoons: Daan en René. Zo werd de basis gelegd van een modern bedrijf dat al 60 jaar actief is in dezelfde branche waar vader Treur ooit begon...

Voor een korte kennismaking met ons bedrijf kunt u onderstaand filmpje bekijken. Hier ziet u in een kleine 3 minuten wie wij zijn en waar ons bedrijf sterk in is. Of bekijk en lees ons bedrijfsmagazine.

Afbeeldingen:
Treur kaas Woerden - oprichter Evert Treur
Treur kaas Woerden - oprichter Evert Treur
Treur kaas Woerden - Daan Treur en Rene Treur
Treur kaas Woerden - Daan Treur en Rene Treur
Treur kaas kaasdrager
Treur kaas kaasdrager
Treur kaas pakhuis
Treur kaas pakhuis