We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Certificering

Treur kaas pakhuis
Treur kaas pakhuis

Om de voedselveiligheid van de kaas te garanderen is Treur Kaas FSSC 22000 gecertificeerd. Voor dit certificaat wordt jaarlijks een audit uitgevoerd om opnieuw vast te stellen of het certificaat wordt uitgereikt. Op 18 mei 2017 hebben wij het Food Safety System Certification 22000 certificaat gekregen en deze is op 20 april 2018 opnieuw verlengd. 

Voor de inkoop, opslag, verkoop en transport van handelsproducten als kazen, boter, wijn en tapas hebben wij het certificaat ISO 22000: 2005 ontvangen. 

Dat betekent dat Treur Kaas gegarandeerd beschikt over een goed functionerend kwaliteitszorgsysteem en een betrouwbaar hygiënemanagementsysteem, op basis van de HACCP principes. Ons bedrijfsproces, van inkoop en opslag tot en met distributie van kaasproducten voldoet daarmee aan alle eisen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Daarnaast is Treur ook in het bezit van de KB-Licentie. Deze is in januari 2016 weer verlengd. Dit betekent dat Treur Kaas voldoet aan de door de stichting Kwaliteitszorg Boerenkaas gestelde bepalingen in het Kwaliteitshandboek Boerenkaas. 

Biologische kaas
Ook voor de biologische kaas die Treur levert is zij Skal gecertificeerd. Deze certificering ziet erop toe dat de behandelingen die worden gedaan op het rijpingsproces van biologische kaas voldoen aan de standaarden van biologisch. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er geen natamycine in de kaascoating mag zitten.

Hieronder kunt u de diverse certificaten downloaden. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de certificering, stuurt u dan een mail naar ons kwaliteitsteam via qa-team@treurkaas.nl

Detaillisten dienen de hygiënecode van het Gemzu op te volgen om kaas op hun verkooppunt volgens de voedselveiligheidsvoorschriften te kunnen verkopen. Via deze LINK kunt u deze downloaden en bekijken. 

Afbeeldingen:
FSSC 22000 logo
FSSC 22000 logo
ISO 22000
ISO 22000
Eko Licentie
Eko Licentie