We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kaas en meer...

Posters A1-A6 formaat
Posters A1-A6 formaat

Kaas kopen bij Treur betekent dat u niet alleen de beste kwaliteitskaas krijgt, maar ook dat u gebruik kunt maken van onze posters en winkelondersteuning. Voor onze kaasmerken doen we namelijk net iets meer…

Veel (startende) ondernemers vinden het lastig om creatieve acties en mooie winkelmaterialen zelf te maken. Treur neemt dit uit handen en heeft een speciaal marketingteam op kantoor gevestigd. In samenwerking met de accountmanagers kunnen zij uw verkooppunt adviseren over het kaasschap, de inrichting van actieplekken, assortiment en uitstraling van de winkel of marktkraam.

Eén van de kerntaken van onze marketing afdeling is het opzetten van tweewekelijkse kaasacties en de daarbij horende ondersteuning op de winkelvloer. Deze acties worden met de vaste accountmanager doorgenomen en passend winkelmateriaal op toebedeeld.

Al het winkelmateriaal wordt in eigen beheer ontwikkeld en geprint. Dit maakt ons erg flexibel en het stelt ons in staat om de volgende producten te leveren:
-Posters van A1 t/m A6 formaat. (lamineren is bij elk formaat een optie)
-Toonbankkaarten en schapkaarten inclusief houders.
-Folderopmaak en het drukken daarvan.
-Advertentie opmaak in elk willekeurig formaat.
-Overige materialen zoals waardenbonnen, leaflets, enz.
-Kaasdummies, stoepbord, winkelvlaggen (in bruikleen)

Dit alles doen we voor u, zodat u kan doen waar u echt goed in bent; uw passie voor kaas delen met de consument! Het is eigenlijk een service zoals een franchise of formule kan bieden, maar dan met de vrijheid om te kiezen waar u gebruik van wilt maken.

Benieuwd geworden? Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze accountmanagers.

Afbeeldingen:
Aankleding en Posters kaasmarkt
Aankleding en Posters kaasmarkt
Posters A1-A6 formaat kaas
Posters A1-A6 formaat kaas