We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Kaasopslag voor partners

Kaaspakhuis Treur kaas Woerden
Kaaspakhuis Treur kaas Woerden

In het Groene Hart staat ons moderne kaaspakhuis waar circa 1100 ton kaas wordt gerijpt. Daarbij draait alles het creëren van de juiste condities voor het rijpen van de kaas en het geven van de beste behandeling zodat de smaak van de kaas zich optimaal kan ontwikkelen. Dit gebeurt in geconditioneerde ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst, zodat de natuur haar gang kan gaan. Daarbij neemt de automatische behandelingslijn veel werk uit handen en ziet het kwaliteitsteam erop toe dat de kwaliteit tijdens het hele proces wordt gewaarborgd. De kwaliteit bepaalt immers de uiteindelijke smaak en die moet perfect zijn!

Wanneer ons pakhuis niet vol zit is er ruimte om ook uw kaas te rijpen en op te slaan. Wij kunnen diverse soorten kaas voor u rijpen denk aan: rond, vierkant, rechthoek en in alle modellen, 16, 12, 8 en 5 kg modellen. Ook voor kaas gemaakt van geitenmelk, boerenkazen of biologische kazen kunt u bij ons terecht. Momenteel is ons pakhuis volledig gevuld en zijn er geen mogelijkheden voor opleg voor andere kaashandelaren.

Wij nemen de inslag, opslag, rijping, behandeling en uitslag voor onze rekening en leveren u daarmee de lekkerste kwaliteitskaas. De kwaliteit volgen we daarbij op de voet door visuele inspecties op verschillende momenten in het proces.

Dankzij korte lijnen kunnen wij snel inspelen op een aanvraag en dankzij onze flexibiliteit, weten wij op een professionele manier uw kaas optimaal te laten rijpen. Het overtuigende bewijs hiervan is de bijzonder pure smaak van de kaas! 

Heeft u interesse in kaasopslag? Neem dan vrijblijvend contact op met Wim Nagel via 0348-688 941 of wimnagel@treurkaas.nl. Graag kijken we met u naar de mogelijkheden om de kaasopslag voor u uit handen te nemen, zodat u verzekerd bent van kwaliteitskaas met de puurste smaak!

Afbeeldingen:
Behandelingslijn Treur kaas
Behandelingslijn Treur kaas
Behandelingslijn kaascoaten
Behandelingslijn kaascoaten
Behandelingslijn kaas keren Treur kaas woerden
Behandelingslijn kaas keren Treur kaas woerden
Kaaskelder Treur kaas woerden
Kaaskelder Treur kaas woerden