We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Onze Kernwaarden

Receptie Treur kaas
Receptie Treur kaas

In onze kernwaarden geven we als bedrijf de eigenschappen aan waar we intrinsiek belang aan hechten:

Altijd klantgericht: ’de klant is koning’ oftewel de wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal. Bij alle bedrijvigheid is dit ons uitgangspunt.

Duidelijk en Betrouwbaar: op een eerlijke manier zaken doen en daarbij gaan voor een lange termijn relatie is in alle gevallen ons doel. Daarbij zullen de mogelijkheden en onmogelijkheden genoemd worden zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Samen maken wij ons bedrijf: de mensen die bij Treur werken delen onze passie voor kaas en zijn de motor van ons bedrijf. Samenwerking is hierbij van essentieel belang.

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op de Christelijke normen en waarden. Daarbij gaan wij met respect om naar onze naasten.

Met aandacht voor continue innovatie: we evalueren, controleren en optimaliseren doorlopend onze producten, werkwijze en processen om u te voorzien van een topkwaliteit kaas.

Met oog voor mens, veiligheid en milieu: op een maatschappelijk verantwoorde wijze en in een duurzaam proces willen wij onze kazen rijpen en verzorgen zodat er een minimale impact van onze activiteiten bestaat op de omgeving.

Pure kaasbeleving: wij brengen de ambacht van kaas naar u. Met onze kennis en expertise verleiden onze kaasmerken uw klanten tot een ultieme smaakbeleving.

Afbeeldingen:
Treur kenmerk - icoon gerijpt bij Treur
Treur kenmerk - icoon gerijpt bij Treur