We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Overige kaas

Op deze pagina ziet u een kleine selectie uit ons grote assortiment kaas. Staat de kaas die u zoekt hier niet bij? Vraag het ons dan per mail of telefoon.

1 - 6 van 6

De Milde Weydeland dankt haar smaak aan 8 weken rijping in ons kaaspakhuis. De kaas krijgt alle liefde en zorg die zij nodig heeft om haar romige smaak te ontwikkelen. Daarom extra gezond, maar vol van smaak!

De Weydeland Maasdammer is een heerlijke Hollandse gatenkaas met een iets wat zoetere smaak. Deze gaten in de kaas zijn ontstaan door een speciale bereiding en het rijpingsproces.

Weydeland Verse Tuinkruiden is een boerenkaas die haar smaak dankt aan 8 weken rijping in ons kaaspakhuis. De kaas krijgt alle liefde en zorg die het nodig heeft om de romige smaak te ontwikkelen.

Weydeland Brandnetel is een milde boerenkruidenkaas boerenkaas gemaakt van dagverse rauwe melk en de toevoeging van brandnetel, peterselie, bieslook, knoflook en stukjes ui.

Tynjetaler is een heerlijke bijzondere boerenkaas van Friese grond. De Tynjetaler is romig en ietsje zoet, met een knipoog naar de Zwitserse Alpen. Deze jong belegen boerenkaas heeft een licht pittige nasmaak. Heerlijk voor op brood.

KEES bevat 60 minder verzadigd vet dan een 48+ kaas van vergelijkbare leeftijd, omdat de melkvetten zijn vervangen door plantaardige oliën die rijk zijn aan onverzadigd vet.