We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Verpakkingsmaterialen

Om uw klanten met een mooi stuk verpakte kaas de winkel uit te laten gaan, staan hieronder diverse verpakkingsmaterialen. De artikelen zijn ook verkrijgbaar in blanco/neutrale uitstraling. Vraag daarom uw verkoper naar de mogelijkheden.

1 - 7 van 7

Het kaaspapier van Weydeland kaas kunt u gebruiken om afgesneden stukken en plakken kaas mee te verpakken zodat uw klanten met een verzorgd stukje kaas uw winkel uitlopen. Het papier is in drie formaten verkrijgbaar: klein, middel en groot.

Deze papieren tas van Weydeland kaas is gemaakt van kraft papier en uiterst geschikt om de producten die bij u gekocht zijn te verpakken voor de klant. Aangezien de tassen van papier zijn gemaakt, mag u deze volgens de nieuwe wetgeving gratis weggeven.

Handige vleeswarenzak van Weydeland kaas verkrijgbaar in 1 formaat om buitenlandse kazen of gesneden plakken in te verpakken.

Deze rollen kaasfolie zijn bedoeld om het zuivel van de kaas mee af te dekken zodat deze niet uitdroogd wanneer u een kaas open heeft gesneden. Ze zijn verkrijgbaar in 30 cm en 45 cm lengte en op 1 rol zit drie meter.

Met dit handzame trekdraadje kunt u gemakkelijk kazen van 12 en 16 kilo doormidden snijden zodat u deze in kleinere stukken kunt verkopen.

Met deze vacuümzakken verkrijgbaar in de formaten voor 500 gram kaas, 1 kilo kaas en een grootformaat van 330x600 mm kunt u gemakkelijk stukken kaas vacumeren zodat deze langer houdbaar zijn.

Mooie notenzakjes van Weydeland Kaas met een dubbele laag. Verkrijgbaar in 1 formaat.