Premiums bij kaas

Kaasverkoop stimuleren

Een fijne Boska kaasschaaf, lunchtrommel, vakantie doeboekje, puzzeltjes, spelletjes, placemats, spandoeken, vlaggen, bijenlint, wenskaarten en ga zo maar door. Dit is een kleine greep uit de verschillende premiums die we in de afgelopen jaren hebben weggegeven bij onze kaas om de kaasverkoop extra te stimuleren. En vanaf volgende week is de Weydeland koeltas aan de beurt!

Gratis Weydeland koeltas

De zomer staat voor de deur en het wordt steeds warmer. Een fijne koeltas is dus onmisbaar om je lekkerste stukje kaas koel te houden bij een zomerse picknick bijvoorbeeld. Daarom krijgen consumenten bij de Weydeland verkooppunten vanaf volgende week de Weydeland koeltas gratis bij aankoop vanaf 500 gram Weydeland Kaas naar keuze. De afmetingen van deze koeltas zijn 30x35x16 cm. Het laagje alu-foam en de ritssluiting zorgen ervoor dat alle warmte buiten blijft.

Profiteer van de voordelen

Naast de zomeractie van de Weydeland koeltas hebben we regelmatig nog meer leuke premium acties bij de kaasverkoop. Als je onze kaas verkoopt dan kun je profiteren van veel voordelen, zoals dus het ontvangen van deze premiums bij je kaas. Op deze manier proberen we de kaasverkoop te stimuleren waar zowel jij als wij wat aan hebben. Zo staan we samen sterk!

Ieder zijn kracht

Ons marketingteam houdt zich jaarlijks bezig met het uitzoeken van de leuke premiums voor het volgende jaar. Onze acties passen altijd bij de tijd van het jaar en we spelen in op verschillende hoogtepunten in een jaar. Denk hierbij aan Moederdag/Vaderdag, Pasen, zomervakantie, back to school, Sinterklaas, Kerst, EK-voetbal, Boerenkaasmaand enzovoort. Wij zorgen dus voor leuke premiums met bijpassend postermateriaal, zodat jij als verkoper je helemaal kunt richten op waar jij goed in bent, namelijk het verkopen van heerlijke producten. Op deze manier nemen wij al het andere werk voor je uit handen. Dat noemen we bij Treur Kaas ieder zijn kracht!

Wil jij ook graag profiteren van de voordelen als klant van Treur Kaas? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers! Bert, Eduard, Rik en Christel kunnen je er alles over vertellen.

 

Gepubliceerd op: 8 juni 2020