Prijswinnaars ICDA 2022

Wow, onze Mèkkerstee Oud is uitgeroepen tot de kampioen van alle biologische kazen! Maar ook diverse andere kazen van ons hebben prachtige prijzen in de wacht gesleept tijdens de International Cheese & Dairy Awards op donderdag 30 juni 2022 in Staffordshire, Engeland.

Kaaskeuring

Deze show vindt jaarlijks plaats in de zomer. Op de eerste beursdag worden de ingestuurde kazen gekeurd door een bekwame vakjury. Dit jaar deden er meer dan 4500 kazen van over de hele wereld mee aan deze competitie. De kazen worden allemaal ingedeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij aan categorieën, zoals: Beste biologische kaas, Beste geitenkaas met toevoegingen, Beste Hollandse kaas, Beste boerenkaas, Beste kaas met hartige toevoegingen en ga zo maar door.

Onze prijswinnaars

Ook dit jaar hebben wij met onze kazen mooie resultaten weten te behalen. We zetten onze prijswinnaars van 2022 even voor je op een rijtje. Je ziet eerst de gewonnen award, dan de categorie en daarachter om welke kaas het gaat:

Wil jij meer weten over (één van) deze kazen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail info@treurkaas.nl, telefonisch 0348 688 941 of via onderstaand contactformulier.

Contactformulier