Dit recept is perfect om te maken met leftovers. Heb je nog tomaten, champignons, een bosuitje of andere groenten? Je kunt er van alles voor gebruiken!
- Snijd de groenten in plakjes
- Rasp je kaas
- Breek de eieren in een kom en voeg een kwart van de kaas toe
- Giet er een scheutje melk bij en breng op smaak met zout en peper
- Kluts alles door elkaar
- Verwarm je oven voor op 220 graden
- Verhit wat olie in je koekenpan (deze koekenpan moet in de oven kunnen) en bak de champignons
- Zet het vuur iets lager en giet het eimengsel erbij
- Verdeel het goed en leg de tomaten erop (of de andere leftover groenten)
- Strooi de rest van de kaas erop
- Laat de ei stollen en zet het vuur uit
- Zet de pan in de oven (circa 15 minuten) totdat de bovenkant goudbruin is
- Strooi nog wat bosui en/of rode peper erop.
Eet smakelijk!