Mexicaanse quesedillas met Oudelandse Boerenkaas Belegen.

Zo maak je het

  1. Rasp de Oudelandse Boerenkaas
  2. Snipper de rode ui
  3. Snijd de paprika in blokjes
  4. Snijd de plakjes chorizo in reepjes
  5. Laat de maïs uitlekken
  6. Bestrijk 4 van de wraps ieder met een dun laagje crème fraîche, bewaar de rest voor de dip
  7. Beleg ze vervolgens met de rode ui, paprika, mais en chorizo
  8. Verdeel de geraspte kaas hierover en bedek met de tweede wrap
  9. Verwarm een koekenpan met een klein beetje olie en bak hierin de gevulde tortilla op laag vuur bruin
  10. Draai hem voorzichtig om en zorg ervoor dat de vulling er niet uitvalt (handig met een bord erop om hem om te draaien)
  11. Hak ondertussen de koriander en het teentje knoflook fijn, roer deze met peper en zout naar smaak door de rest van de crème fraîche
  12. Snijd de quesedillas in punten, bestrooi ze met koriander en serveer warm met de dipsaus