Mexicaanse quesedillas met Oudelandse Boerenkaas Belegen.
Zo maak je het
- Rasp de Oudelandse Boerenkaas
- Snipper de rode ui
- Snijd de paprika in blokjes
- Snijd de plakjes chorizo in reepjes
- Laat de maïs uitlekken
- Bestrijk 4 van de wraps ieder met een dun laagje crème fraîche, bewaar de rest voor de dip
- Beleg ze vervolgens met de rode ui, paprika, mais en chorizo
- Verdeel de geraspte kaas hierover en bedek met de tweede wrap
- Verwarm een koekenpan met een klein beetje olie en bak hierin de gevulde tortilla op laag vuur bruin
- Draai hem voorzichtig om en zorg ervoor dat de vulling er niet uitvalt (handig met een bord erop om hem om te draaien)
- Hak ondertussen de koriander en het teentje knoflook fijn, roer deze met peper en zout naar smaak door de rest van de crème fraîche
- Snijd de quesedillas in punten, bestrooi ze met koriander en serveer warm met de dipsaus