Spaghetti met kaasballetjes in tomatensaus.

Zo maak je het

Meng het gehakt met de paneermeel, peper en zout, Italiaanse kruiden en het ei. Draai balletjes van het gehakt. Doe in de balletjes een blokje kaas en zorg dat het gehakt geheel om het blokje kaas zit.

Kook de spaghetti volgens de verpakking beetgaar.

Verhit een beetje boter in een pan en voeg de gehaktballetjes toe. Bak ze rondom bruin op hoog vuur. Zet daarna het vuur lager en bak ze nog ca. 10 minuten tot ze gaar zijn. Haal ze uit de pan en verwarm de kant-en-klare pastasaus. Voeg de cherrytomaatjes toe en verhit kort mee. Doe vervolgens de gehaktballetjes weer in de pan. Schep alles goed door elkaar en verwarm nog een paar minuutjes door.

Voeg dan de spaghetti toe en meng door elkaar. Serveer de pasta met gehaktballetjes in tomatensaus op een bord en garneer met nog wat geraspte kaas of Parmezaanse kaas en de verse basilicum.