Zo maak je het

Notenbrood
Spreid de noten uit op een bakplaat en rooster ze in 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen op een bord. Klop het ei los met de honing en de melk en meng dit met het zelfrijzend bakmeel tot een samenhangend deeg. Kneed het goed door en kneed dan ook de noten erdoor. Vorm het deeg tot een mooie bol en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het brood in 40-45 min. goudbruin en gaar.

Crostini’s
Snijd het stokbrood in dunne plakjes, spreid ook deze uit over een bakplaat en sprenkel er de olijfolie over. Bak deze voor 10-15 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Kaasplank
Leg ondertussen alle kaasjes op de plank. Doe de tapenades en olijven in bakjes en zet ook deze erbij.

Serveer de borrelplank met de crostini’s en het notenbrood. Lekker met een frisse rosé!