Ter overname: Kaas-ventwagen met ventwijk

Lijkt het jou leuk om met je eigen ventwagen langs de deuren te gaan? En daarbij de lekkerste producten, waaronder kaas, te verkopen aan huis? Dan is dit je kans!

Venter in regio Veluwe biedt goedlopende ventwijk aan (inclusief de ventwagen).

Mensen worden blij als jij weer langskomt. Je verkoopt de lekkerste producten aan huis, dus iedereen kijkt uit naar jouw komst. Met je eigen ventwagen rijd je dagelijks door je eigen ventwijk. Je krijgt de kaas van ons geleverd en wij verzorgen daarbij ook je promotiemateriaal, zoals prijskaartjes, flyers, posters, visitekaartjes en wat je nog meer wenst. Daarnaast kun je ook meedoen met diverse leuke kaasacties, zodat je af en toe een leuke premium bij je kaas weg kunt geven aan je consumenten.

  • Verkoop van hoofdzakelijk kwaliteitskaas en daarnaast nog eieren, vleeswaren, noot- en zuidvruchten en overig klein randassortiment.
  • De ventwagen is pas enkele jaren oud en voorzien van o.a. koeling, airco, goede verlichting en kwalitatief hoogwaardige uitstraling.
  • Huidige werkdagen zijn dinsdag tot en met vrijdag en de week later maandag tot en met vrijdag (om en om).
  • Momenteel wordt de wagen bemand door 1 persoon.
  • Huidige ondernemer is bereid tot inwerken van de nieuwe ondernemer en wil zorg dragen voor een zorgvuldige overdracht.

Ben jij die enthousiaste man of vrouw (of ondernemers-paar) die gek is van kaas en dit ventbedrijf wil overnemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Eduard Treur via 06-46131085 of via