Treur Kaas en Stichting Present 2024

De medewerkers van Treur Kaas hebben vrijdag 5 juli 2024 de handen weer uit de mouwen gestoken voor Stichting Present. Er zijn tuinen aangepakt, een trap geschilderd in een woning en er is geholpen bij een bruin café in een verpleeghuis in Harmelen!

Project 1: Schilderen 2 houten trappen

Bij een gezin in Woerden zijn twee houten trappen geschilderd door Eline en Elseline. Dit was een flinke klus, want de houten trappen moesten eerst schoongemaakt worden, waarna ze geschuurd en tot slot geschilderd konden worden. Het resultaat mag er zijn en de bewoonster was erg tevreden.

Project 2: Groot onderhoud voor- en achtertuin

Bas, Bert Westmaas, Michiel, Arie, Jeroen, Jasper en Christel hebben een voor- en achtertuin in Woerden flink onder handen genomen. Ze hebben ervoor gezorgd dat de planten er weer netjes bij staan en ook het onkruid tussen de tegels is weggehaald. Dat ziet er weer netjes uit.

Project 3: Flinke tuinklus

René, Jelle, John, Sebastiaan en Bert Wichers gingen aan de slag bij een achtertuin in Woerden. Deze achtertuin was zo vol gegroeid dat de bewoner niet meer door zijn achterdeur kon. De hele tuin werd leeggehaald door de mannen van Treur Kaas. Onder deze wildgroei aan planten kwamen zelfs nog 6(!) fietsen te voorschijn.

 

Project 4: Helpen bij het bruin café in verpleeghuis Vijverhof

Bij het verpleeghuis de Vijverhof in Harmelen houden ze op vrijdagmiddag vaak een ‘vrijdagmiddagborrel’ voor de bewoners en familie. Maaike, Rianne, Robin en Nienke van Treur Kaas hebben hier geholpen. Zij konden de medewerkers en vrijwilligers daar helpen met het ophalen van de bewoners uit hun kamers, het inschenken en bedienen van drankjes, spelletjes spelen en een praatje maken met de bewoners. Dit was erg waardevol en het werd zeer gewaardeerd door de bewoners!

Volgend jaar zullen we weer deelnemen aan andere projecten voor Stichting Present.

Deze nuttige middag is bij Treur Kaas op locatie afgesloten met een hele gezellige barbecue voor de medewerkers + familie. Bekijk hieronder alle foto’s!

Gepubliceerd op 08-07-2024