TV-serie over Heerlijkheid Mariënwaerdt

Vanaf maandag 8 maart zendt omroep MAX de serie ‘In het hart van ons landgoed’ uit. In 20 afleveringen zal het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, de makers van de heerlijke Mariënwaerdt kazen, in de hoofdrol staan. De adellijke familie van Verschuer neemt je mee en laat je zien hoe het allemaal reilt en zeilt op het landgoed. 

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Het landgoed is een familielandgoed van ruim 900 hectare aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Het landgoed is veelzijdig met akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Je kunt op dit landgoed terecht voor zakelijke congressen, evenementen, landgoedproducten en horecagelegenheden bestaande uit het Pannenkoekenhuis ‘De Stapelbakker’ en een Proeflokaal ‘Marie’.

‘In het hart van ons landgoed’ de serie

De serie zal een compleet beeld geven van alle activiteiten die plaatsvinden op het landgoed. Het wonen op een landgoed zal aan bod komen, maar voornamelijk het biologische landbouwbedrijf en de horecatak zal uitgelicht worden. Met 400 hectare akkerbouw en melkveehouderij is Landgoed Mariënwaerdt een unieke organisatie, waar genoeg over te vertellen is.

Ben je benieuwd naar de kazen van Landgoed Mariënwaerdt die wij in ons assortiment hebben? Bekijk deze heerlijke biologische producten hier!

De serie In het hart van ons landgoed is vanaf 8 maart wekelijks te zien om 18.20 uur bij MAX op NPO 2.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.marienwaerdt.nl.

Gepubliceerd op 8 maart 2021.