We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Vacature: Allround Magazijnmedewerker

Pakhuis Treur Kaasplanken
Pakhuis Treur Kaasplanken

Gedreven door passie, kennis en expertise neemt Treur een onderscheidende positie in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen- als buitenland. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden en staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze, waarbij men bouwt aan duurzame relaties. Om deze succesvolle organisatie verder uit te bouwen zijn we zoek naar een:

Allround Magazijnmedewerker (fulltime)


Functie
Als onderdeel van het team van pakhuismedewerkers ben jij verantwoordelijk voor het ontvangst en de verzendingen van kaas en het onderhoud van de kaasbehandelingslijn.
Jij zorgt ervoor dat de kazen worden ontvangen met behulp van de robotlijn, je controleert ze op kwaliteit en je zorgt ervoor dat ze op de juiste plek in het pakhuis terechtkomen. Ook zorg je ervoor dat de kazen de juiste etiketten krijgen en reinig je de kaasbehandelingslijn.

Daarnaast zorg je ervoor dat de orders voor Nederland en het buitenland zijn samengesteld en verzendklaar staan voor de vrachtwagenchauffeurs en help je hen bij het laden van de vrachtwagen.

In deze dynamische omgeving van het kaasrijpen werk je samen met andere pakhuismedewerkers en chauffeurs. Je bent een echte doorpakker, denkt in oplossingen, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. 

Kernwaarden als betrouwbaarheid, eerlijkheid, wederzijds respect, duidelijkheid, klantbeleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn belangrijk om het werk goed te kunnen uitvoeren.

Functie-eisen
  • (v)mbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • je hebt affiniteit met foodsector (pré ervaring in foodsector);
  • goede beheersing Nederlandse taal.
Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (30 fte) waar passie voor kaas leidend is. Zo heb je een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de pure kaasbeleving van Treur Kaas. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar roellezijlstra@treurkaas.nl.