We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Vacature: Sales Support & Front Office

Boren van kaas
Boren van kaas

Gedreven door passie, kennis en expertise neemt Treur een onderscheidende positie in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen- als buitenland. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden en staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze, waarbij men bouwt aan duurzame relaties. Om deze succesvolle organisatie verder uit te bouwen zijn we zoek naar een:

Medewerker Sales Support & Front Office (fulltime)


Functie
Als medewerker sales support & front office heb je een mooie combinatie functie waarbij je ondersteunend bent aan de salesafdeling en aan de front office. Met betrekking tot de afdeling sales ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verkooporders. Je kijkt proactief naar klantgegevens, herkent verkoopsignalen, communiceert opvallende zaken naar de accountmanager en signaleert verbeteringen in het verkoopproces. Jouw verantwoordelijkheden richting de front office kent een variëteit aan taken, zoals het beantwoorden van de telefoon, ontvangen van bezoek en het verspreiden van interne communicatie.

In deze functie ben je initiatiefrijk en ben je in staat activiteiten goed te plannen en te organiseren. Tevens ben je ook flexibel om je aan te passen als de situatie daarom vraagt. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je werkt vanuit het perspectief ‘de klant is koning’ daarnaast ben je communicatief vaardig en je zoekt actief de samenwerking met collega’s op.

Kernwaarden als betrouwbaarheid, eerlijkheid, wederzijds respect, duidelijkheid, klantbeleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormen een belangrijk kader om te komen tot een optimale invulling van de functie.

Functie-eisen
  • afgeronde opleiding op mbo niveau in een (commercieel) administratieve richting;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis van MS Office;
  • kennis van Microsoft Navision is een pré;
  • je hebt enige ervaring met de dynamiek van het familiebedrijf;
  • je hebt affiniteit met foodsector (pré ervaring in foodsector);
  • goede beheersing Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (30 fte) waar passie voor kaas leidend is. Zo heb je een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de pure kaasbeleving van Treur Kaas. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar roellezijlstra@treurkaas.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen naar Bert Westmaas via 06-51508769.