Vakbeurs Foodspecialiteiten 2021

Bestel je ticket voor de Vakbeurs Foodspecialiteiten! 

Maandag 27 en dinsdag 28 september 2021 vindt de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten weer plaats! Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan, maar des te meer zin hebben we er dit jaar in. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een beurs gericht op foodspecialisten met een specialiteitenwinkel, horeca, ambulante handel, kookwinkel en slijterijen die onderscheidende producten zoeken.

Meer dan ooit is voorinschrijven voor een toegangsticket noodzakelijk. In verband met de corona-maatregelen is het niet mogelijk om last minute in te schrijven op locatie. Het is dus belangrijk om op tijd een gratis ticket te bemachtigen. Geen voorinschrijving is geen toegang.

Dit jaar zijn wij te vinden in onze Weydeland Foodtruck bij de ingang en in de hal op standnummer 221. We nemen een groot deel van ons kaasassortiment mee dus kom zeker even proeven op onze stand. Heerlijke kazen, diverse noviteiten en gave beursacties. Natuurlijk wordt de lekkerste Weydeland Kaas gepresenteerd. Maar kom ook onze mooie boerenkaas specialiteiten, geitenkazen en kruidenkazen proeven. Dit jaar vind je bij ons op de stand verschillende beursacties die je zullen verrassen! En dit jaar hebben we Deltawines op onze stand staan met een prachtig assortiment aan wijnen die je allemaal kunt proberen. Kom langs en ontdek onze kracht; Kwaliteitskaas in combinatie met een uitgebreide verkoopondersteuning!

Inschrijven voor een gratis toegangskaart is vanaf nu mogelijk via: ticket.vakbeursfoodspecialiteiten.nl 

Bekijk hier de impressie van de vorige editie: