Vakbeurs Houten 2022

Proef van onze vertrouwde kazen, ontdek nieuwe kaasspecialiteiten op onze proeftafel, ontmoet onze accountmanagers, bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm en profiteer van leuke beursacties. Dit kan allemaal op maandag 26 en dinsdag 27 september tijdens de Vakbeurs in Houten! Je kunt ons vinden op stand 252. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. We zijn aanwezig met een vernieuwde stand en brengen natuurlijk weer genoeg lekkernijen mee, zoals je van ons gewend bent. 

Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten is al 30 jaar dé beurs voor de echte foodspecialist. Met bijna 200 kramen en stands is dit de ontmoetingsplek waar ondernemers en leveranciers elkaar inspireren en waar de beste en meest onderscheidende producten van dit moment zijn te proeven, zoals kaas, noten, wijnen, bieren, chocolade, koffie, thee, vleeswaren en meer.

Live cooking door Foodblogger Sabine

Je hebt ze misschien al eens voorbij zien komen op onze online kanalen, de heerlijke recepten met Weyeland Kaas, bedacht en gecreëerd door Sabine van OhMyFoodness. Maandag 26 september kan jij haar ontmoeten en zal ze je inspireren met heerlijke kaascreaties. Kom jij ook langs om te proeven?

Cadeau bij je bestelling

Ook dit jaar zijn er weer hele leuke acties die alléén tijdens de beurs gelden. Bestel je kaasorder tijdens de beursdagen en ontvang gratis een cadeau bij je bestelling! Er is keuze uit diverse cadeaus, maar welke cadeaus dit zijn dat laten we graag nog even geheim… 🙂

Nieuwe kaasspecialiteiten

Op onze stand van maar liefst 80 m2, is er veel te beleven. We nemen natuurlijk onze vertrouwde kazen mee om te proeven. Maar ook presenteren we op onze proeftafel weer bijzondere nieuwe kaasspecialiteiten, waar we graag jouw mening over horen. Daarnaast vindt er een primeur plaats op onze stand, je kunt namelijk als eerst onze nieuwe bedrijfsfilm bekijken!

Kortom, kom gezellig langs op onze stand! Proef van onze kazen, ga in gesprek met onze accountmanagers en geniet van een hapje en een drankje.

Praktische informatie

Expo Houten, Stand Treur Kaas: 252
Maandag 26 en dinsdag 27 september van 13:00 tot 22:00 uur
Meidoornkade 24 3992 AE Houten
Toegang is gratis

Registreer je bezoek via DEZE LINK en krijg gratis toegang tot de beurs!

Gepubliceerd op 18-08-2022