Webshops tijdens Corona

Ten tijde van de coronacrisis is het voor iedereen een onzekere tijd. Zeker voor ondernemers met een eigen zaak. Daarom hebben we in samenwerking met het bedrijf Midmid een actie gestart, namelijk het opzetten van webshops om de handel toch op gang te kunnen houden. 

Vanuit het RIVM wordt er geadviseerd zoveel mogelijk binnen te blijven. Dit is voor de verkooppunten natuurlijk een grote strop. Er komen minder mensen in de winkels, markten worden afgelast en het is nog onzeker hoelang de verkooppunten sowieso open mogen blijven.

Omdat we niet bij de pakken neer willen gaan zitten, maar het beste er van willen maken, hebben we voor onze verkooppunten een oplossing in deze moeilijke tijd. In samenwerking met de organisatie Midmid bieden we de ondernemers een online webshop aan! Zo kunnen de kaasverkopen gewoon doorgaan en hoeven mensen niet hun huis te verlaten voor het lekkerste stukje kaas. Je kunt via de online webshop de kaas bestellen en dit laten bezorgen. Ook kun je het online bestellen en laten klaarleggen, zodat je maar heel even van huis hoeft.

De volgende webshops zijn al live:

Sommige van bovenstaande webshops zijn nog under construction en zullen nog worden gevuld. We zullen bovenstaande lijst aanvullen wanneer er meer webshops live komen!

 

Gepubliceerd op: 1 mei 2020