We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Hoe het werkt?

Weydeland spaarprogramma
Weydeland spaarprogramma

Sparen voor de leukste en lekkerste acties? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke Weydeland Klantenkaart aan bij een van de verkooppunten.

Hoe het werkt?
Heel eenvoudig. Elke keer als u aankopen doet bij uw Weydeland verkooppunt worden er kaaspunten op uw klantenkaart bijgeschreven. Het aantal kaaspunten dat u krijgt bepaalt het verkooppunt zelf. Meestal zal u voor elke euro die u besteedt één Weydeland kaaspunt ontvangen.

Waar spaar ik voor?
Met de kaaspunten kunt u sparen voor gratis lekkere en leuke acties. Ook hier bepaalt het verkooppunt zelf voor welke artikelen u kunt sparen. Op deze pagina staat het overzicht van alle thema-artikelen, maar het kan zo zijn dat uw verkooppunt daarnaast nog andere artikelen aanbiedt of sommige artikelen niet heeft. Wij proberen de thema-artikelen zo aantrekkelijk mogelijk te maken en regelmatig te vernieuwen zodat u altijd kunt door sparen. Houd onze site dus goed in de gaten!

Kaaspunten verzilveren?
Ga naar uw Weydeland verkooppunt en wissel de kaaspunten om voor het artikel naar keuze. Heeft de ondernemer het artikel niet op voorraad, dan kan hij dit bestellen en krijgt u de bestelling zodra deze is geleverd. Zij halen de kaaspunten van uw pas en u kunt het artikel meenemen.

Klantenkaart verloren?
U gaat naar het Weydeland verkooppunt en vraagt een vervangende klantenkaart. Hiervoor dient u nogmaals uw gegevens: naam, postcode en huisnummer in te vullen op het inschrijfformulier. Zij zorgen dat de kaaspunten van uw verloren kaart overgezet wordt op de nieuwe kaart. Dit kan alleen gedaan worden als u de eerste keer uw persoonlijke gegevens hebt ingevuld op het inschrijfformulier.

Op de website van Weydeland Kaas kunt u uw meest recente spaarsaldo checken en op deze site vindt u ook informatie over het spaarprogramma. Klik HIER om gelijk naar de saldochecker te gaan.