Zilver voor Treur Kaas

Tijdens het International Cheese Festival in Oviedo, Spanje, vond ook de World Cheese Awards plaats. Dit is een jaarlijkse kaascompetitie waarbij circa 4000 kazen uit 40 landen worden gekeurd door een jury en waar mooie awards worden uitgereikt. Wij hebben vier kazen ingestuurd en… vier keer prijs! 

De kazen die wij ingestuurd hadden voor deze kaaskeuring, zijn de volgende: Daniel’s Selection Organic Nutmix, Daniel’s Selection Organic Green Pesto, Weydeland Flinck en Chevretta Excellent Truffel. De kazen onder de noemer Daniel’s Selection zijn kazen uit onze nieuwe exportlijn. Alle vier deze kazen werden tijdens de World Cheese Awards beloond met een Zilveren Award!

Daniel’s Selection Organic Nutmix – ZILVER

Een biologische kaas met een toevoeging van walnoten, hazelnoten en fenegriekzaadjes. Deze kaas is bereid met de beste biologische koemelk en heeft circa 8 weken liggen rijpen. Dat resulteert in een bijzonder zachte en romige kaas met een hele volle smaak! Bereid met vegetarisch stremsel.

Daniel’s Selection Organic Green Pesto – ZILVER

Een prachtige kaas met een opvallend groene kleur. De Organic Green Pesto is een biologische kaas bereid met gethermiseerde koemelk. De toevoeging van de biologische groene pesto mix (fenegriek, basilicum en knoflook) maakt deze kaas zeer smaakvol. 8 weken gerijpt, dus het zuivel is nog lekker zacht. Bereid met vegetarisch stremsel, dus ook geschikt voor vegetariërs.

Weydeland Flinck (Daniel’s Selection O.C.) – ZILVER

De Weydeland Flinck is een oude kaas die ook nog eens romig is! Deze kaas heeft op een speciale manier liggen rijpen in ons pakhuis. Dat resulteert in een oude kaas met mooie rijpingskristallen én met een romig zuivel. Bekroond met een prachtige zilveren award!

Chevretta Excellent Truffel (Daniel’s Selection Truffle) – ZILVER

De Chevretta Excellent Truffel is nóg zachter en romiger dan je gewend bent van de Chevretta geitenkazen. Dat komt door de speciale receptuur van deze zachte geitenkaas. De toevoeging van Italiaanse zwarte truffel maakt deze kaas een ware luxe delicatesse.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze kazen? Of over ons nieuwe exportmerk? Vul onderstaand contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Gepubliceerd op 5 november 2021

 

Contactformulier