Italiaanse bergkaas

Een pikante bergkaas uit Italië. Deze bergkaas heeft minimaal 6 maanden liggen rijpen om op smaak te komen. De smaak is lekker pikant en vol. De Alta Badia is bereid met gepasteuriseerde koemelk uit de Alpen. De Alta Badia heeft zijn naam te danken aan een dorpje in Tirol.

Tip: Deze kaas doet het ook erg goed als smeltkaas voor kaasfondue of over je gerecht!

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk , zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel E1105 (EI)

Allergenen

Melkeiwit, lactose, ei

Vetgehalte

50+

Formaat

8 kg

Artikelnummer

200369

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1726 kJ / 416 Kcal
Eiwit
27,0 g
Koolhydraten
< 1,3 g
Waarvan suikers
0 g
Totaal vet
34,0 g
Verzadigd vet
24,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
8,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,9 g
Cholesterol
-
Zout
1,7 g