Kruidenkaas
Ons assortiment Kruidenkaas bestaat uit veel verschillende soorten kazen. Van rauwmelkse boerenkazen tot aan gepasteuriseerde kazen. Biologisch en gangbaar. Met toevoegingen van Italiaanse zwarte truffel, Italiaanse kruiden, fenegriek, komijn, pesto, asperge en nog veel meer! Bij ons heb je keuze genoeg dus als het gaat om kruidenkaas. We bieden voor ieder wat wils.
We hebben zowel kruidenkaas van koemelk, geitenmelk als schapenmelk. Allemaal ondergebracht in verschillende merken.
Koekaas met kruiden
Zo hebben we in onze Weydeland 35+ assortiment een viertal kruidenkazen, gemaakt door CONO Kaasmakers uit de Midden-Beemster. In de Villa-reeks hebben we heel veel verschillende kruidenkazen, allemaal gemaakt door geselecteerde boeren. Villa Kruidenkaas bevat kazen van rauwe koemelk, gethermiseerd of gepasteuriseerd. Goudse Komijnekaas 48+ van jong t/m oud, gemaakt van de beste Hollandse koemelk. Daarnaast hebben we ook nog biologische koekaas met kruiden, namelijk de varianten van Biostee.
Geitenkaas met kruiden
Ook hebben we verschillende geitenkazen met toevoegingen, namelijk Noord-Hollandse geitenkaas Chevretta met een rijke kruidenmix, Geitenstee uit Ouddorp en onze biologische geitenkaas Mèkkerstee met fenegriek, honingklaver, Italiaanse kruiden, truffel of zeesla.
Schapenkaas met kruiden
De twee kruiden varianten van de Beppie schapenkaas zijn bijzonder romig en zeker het proberen waard! Bereid door De Mèkkerstee uit Ouddop.
Alle kruidenkazen zijn gemaakt volgens onze eigen receptuur door de beste kaasmakers en zijn bereid met liefde voor dier, mens en land. Vervolgens hebben ze in ons geconditioneerde pakhuis liggen rijpen om tot de optimale smaak te komen. Elke kaas heeft zijn eigen verhaal. Als je op een kaas klikt hieronder, kun je het hele verhaal van de kaas en de kaasmaker lezen.