Zwitserse Appenzeller kaas

Deze kaas wordt geproduceerd in het noordoosten van Zwitserland. De Appenzeller kaas is gemaakt van een mix van rauwe en gethermiseerde koemelk en heeft een pikante smaak. Circa 3 maanden gerijpt.

Productinformatie

Ingrediënten

Rauwe koemelk (CH), gethermiseerde koemelk (CH), zout, zuursel, dierlijk stremsel

Allergenen

Koemelkeiwit, lactose

Vetgehalte

50+

Formaat

1,7 kg

Artikelnummer

200004

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1612 kJ / 389 Kcal
Eiwit
25,0 g
Koolhydraten
1,0 g
Waarvan suikers
0,1 g
Totaal vet
32,0 g
Verzadigd vet
19,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
7,5 g
Meervoudig onverzadigd vet
1,6 g
Cholesterol
83 mg
Zout
1,3 g