Zwitserse Appenzeller kaas

Deze kaas wordt geproduceerd in het noordoosten van Zwitserland. De Appenzeller kaas is gemaakt van rauwe koemelk en heeft een pikante smaak. Circa 3 maanden gerijpt.

Productinformatie

Ingrediënten

Rauwe koemelk (CH), gethermiseerde koemelk (CH), zout, zuursel, dierlijk stremsel

Allergenen

Koemelkeiwit, lactose

Formaat

1,7 kg

Artikelnummer

200004

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1626 kJ / 392 Kcal
Eiwit
25,0 g
Koolhydraten
1,0 g
Waarvan suikers
0,1 g
Totaal vet
32,0 g
Verzadigd vet
19,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
7,5 g
Meervoudig onverzadigd vet
1,6 g
Cholesterol
83 mg
Zout
1,3 g