Romige blauwader kaas

De Cambozola is een Duitse zachte witschimmelkaas gemaakt van de bijzondere combinatie van Franse camembert en Italiaanse gorgonzola. Met een eetbare witte korst.  Het zuivel is super romig en zacht van structuur.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (DE), gepasteuriseerde room (DE), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, witschimmel cultuur, blauwschimmel cultuur

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

60+

Formaat

2,2 kg

Artikelnummer

200017

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1801 kJ / 436 Kcal
Eiwit
14,0 g
Koolhydraten
0,5 g
Waarvan suikers
0,5 g
Totaal vet
42,0 g
Verzadigd vet
28,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
11,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,8 g
Cholesterol
-
Zout
1,7 g

Andere kazen in de categorie Blauwaderkaas