Harde Franse kaas

De Clos Burgond is een Franse harde kaas met een stevig zuivel. De smaak is karakteristiek. Circa 80 dagen heeft de Clos Burgond liggen rijpen om op smaak te komen. Deze Franse kaas is uitermate geschikt om te serveren op een borrelplank in combinatie met een toastje, maar ook kun je deze kaas verwerken in recepten. Schaaf het bijvoorbeeld over een pasta of voeg hem toe aan je maaltijdsalade.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (FR), zout, zuursel, dierlijk stremsel

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

45+

Formaat

14 kg

Artikelnummer

205006

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1688 kJ / 407 Kcal
Eiwit
27,0 g
Koolhydraten
2,9 g
Waarvan suikers
< 0,5 g
Totaal vet
32,0 g
Verzadigd vet
22,0 g
Zout
1,3 g