Trappisten kaas

De Gentse Keizer is de koning onder de Belgische kazen. Een smedig, romig en intens kaasje gemaakt van de beste Belgische gepasteuriseerde koemelk. Circa 8 weken gerijpt, waardoor die nog zeer romig van smaak is.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (BE), zout, zuursel, stremsel, kleurstof E160b, conserveermiddel E1105 (EI)

Allergenen

Koemelkeiwit, lactose, ei

Formaat

2 kg

Artikelnummer

200196

Voedingswaarden

Energie
1390 kJ / 335 Kcal
Eiwit
23,0 g
Koolhydraten
-
Waarvan suikers
-
Totaal vet
27,0 g
Verzadigd vet
16,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
9,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,8 g
Cholesterol
-
Zout
1,8 g