Belgische kaasspecialiteit

De Gentse Keizer is de koning onder de Belgische kazen. Een smedig, romig en intens kaasje gemaakt van de beste Belgische gepasteuriseerde koemelk. Circa 8 weken gerijpt, waardoor die nog zeer romig van smaak is. Je kunt deze kaas vergelijken met een abdijkaas of trappistekaas.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (BE), zout, zuursel, stremsel, kleurstof E160b, conserveermiddel E1105 (EI)

Allergenen

Koemelkeiwit, lactose, ei

Vetgehalte

50+

Formaat

2 kg

Artikelnummer

200196

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1390 kJ / 335 Kcal
Eiwit
23,0 g
Koolhydraten
-
Waarvan suikers
-
Totaal vet
27,0 g
Verzadigd vet
16,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
9,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,8 g
Cholesterol
-
Zout
1,8 g