Een Duitse specialiteit

De Montagnolo is een kaas met blauwculturen. Deze blauwaderen geven in combinatie met witschimmel een romige smaak. Naarmate de leeftijd groeit, wordt de smaak intenser.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (DE), Gepasteuriseerde room (DE), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, witschimmel cultuur, blauwschimmel cultuur

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

70+

Formaat

2,3 kg

Artikelnummer

200182

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1835 kJ / 444 Kcal
Eiwit
16,0 g
Koolhydraten
0,5 g
Waarvan suikers
0,5 g
Totaal vet
42,0 g
Verzadigd vet
28,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
11,0 g
Meervoudig onverzadigd vet
0,8 g
Cholesterol
130 mg
Zout
1,7 g