Passendale kaas

De Passendale kaas is een Belgische kaas met een gewassen korst. Deze kaas, gemaakt van koemelk, wordt gemaakt in de gelijknamige Belgische plaats Passendale. Deze kaas is in België heel erg populair en wordt daar voornamelijk op brood gegeten. In het zuivel zitten kleine gaatjes, wat zorgt voor een luchtige structuur. Een milde, romige, zelfs boterachtige smaak.

 

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (BE), zout, zuursel, vegetarisch stremsel, kleurstof E160b

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

50+

Formaat

4 kg

Artikelnummer

200049

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1447 kJ / 349 Kcal
Eiwit
22,0 g
Koolhydraten
0 g
Waarvan suikers
0 g
Totaal vet
29,0 g
Verzadigd vet
20,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
-
Meervoudig onverzadigd vet
-
Cholesterol
-
Zout
1,5 g