Raclette kaas

Raclette de Sapins, de naam is te herleiden aan het Franse woord ‘racler’ en dit betekent schrapen. Raclette kaas wordt vaak verwarmd en dan op het gerecht ‘geschraapt’. Dit zorgt ervoor dat je heerlijke warme gesmolten kaas over je gerecht heen krijgt. Dit geeft een bijzonder lekkere smaak. Heerlijk zacht en romig!

Tip: Ook erg goed te gebruiken tijdens het gourmetten in je pannetje!

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (CH), zout, zuursel, vegetarisch stremsel

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

48+

Formaat

6 kg / halve kaas gevacuümeerd

Artikelnummer

200189 / 200184

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1496 kJ / 360 Kcal
Eiwit
26,0 g
Koolhydraten
1,0 g
Waarvan suikers
1,0 g
Totaal vet
28,0 g
Verzadigd vet
18,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
-
Meervoudig onverzadigd vet
-
Cholesterol
-
Zout
1,5 g