Schraap kaas

Raclette de Sapins, de naam is te herleiden aan het Franse woord ‘racler’ en dit betekend schrapen. Dit maakt de kaas zo bijzonder omdat het vaak wordt verwarmd en dan op het gerecht wordt ‘geschraapt’. De heerlijke zachte romige smaak laat deze kaas behoren tot de traditionele Zwitserse kaasfondue.

Productinformatie

Ingrediënten

Gepasteuriseerde koemelk (CH), zout, zuursel, vegetarisch stremsel

Allergenen

Melkeiwit, lactose

Vetgehalte

48+

Formaat

6 kg / halve kaas gevacuümeerd

Artikelnummer

200189 / 200184

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
1496 kJ / 360 Kcal
Eiwit
26,0 g
Koolhydraten
1,0 g
Waarvan suikers
1,0 g
Totaal vet
28,0 g
Verzadigd vet
18,0 g
Enkelvoudig onverzadigd vet
-
Meervoudig onverzadigd vet
-
Cholesterol
-
Zout
1,5 g

Andere kazen in de categorie Harde kaas