Gratis kaasbijltjes

Deze tijd van het jaar, waarin de herfstkleuren schitteren, het sneller donker wordt, de haard weer lekker aan kan en iedereen het binnen weer gezellig maakt, vraagt om rijke borrelplanken met heerlijke kruidige kazen. De Villa Kruidenkazen zij hier perfect voor! Denk bijvoorbeeld aan een luxe truffelkaas voor op de borrelpank of een boerenkaas met mosterdzaadjes, mierikswortel en ui. Elk seizoen vraagt om zijn eigen smaak en daarom zijn wij zo’n fan van onze Villa Kruidenkazen: stuk voor stuk bijzonder!

Gratis kaasbijltje

En we maken het nog aantrekkelijker om de Villa Kruidenkazen te kopen, want wij hebben vanaf volgende week een leuke actie voor onze klanten: Bij aankoop van Villa Kruidenkaas ontvang je gratis kaasbijltjes cadeau. Een leuke actie voor onze verkooppunten, zodat zij hun consumenten kunnen verblijden met een cadeautje. Een actie die hiermee gedaan wordt op de winkelvloer, is bijvoorbeeld: Bij aankoop van 500 gram Villa Kruidenkaas een gratis kaasbijltje. Maar ook is het een mooi artikel om toe te voegen aan een geschenkpakket of kerstpakket!

Villa Kruidenkaas

Alle Villa kazen worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Deze kruidenkazen worden gemaakt door geselecteerde boeren die gespecialiseerd zijn in het maken van unieke kruidenkazen. Elke kaas krijgt eigen kruidentoevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat. Het maken van deze kruidenkazen van de boerderij is echt een vak apart. De kruiden worden eerst voorgekookt. Het is belangrijk dat de gedroogde kruiden verzadigd zijn met water, anders zouden ze het vocht onttrekken aan de kaas, terwijl boerenkaas juist zo lekker smeuïg moet zijn! Met de beste boeren kaasmakers en onze kaasmeesters kunnen wij een mooi aanbod kruidenkaas aanbieden.

Gepubliceerd op 01-11-2022