Kaaswinkel te koop – regio Eindhoven

Kaaswinkel te koop!

Lijkt het jou leuk om elke dag bezig te zijn met het mooiste product dat er is, namelijk kaas?  Ben jij een echte ondernemer en vind je het leuk om consumenten blij te maken? Dan is dit je kans. Een goedlopende kaasspeciaalzaak in het centrum van Eindhoven staat te koop. 

Regio Eindhoven

In een populair winkelcentrum in Eindhoven staat een mooie, goedlopende kaasspeciaalzaak te koop in verband met het pensioen van de huidige eigenaren. In deze kaaswinkel kun je terecht voor overheerlijke Hollandse en buitenlandse kazen. Daarnaast hebben ze in het assortiment ook noten, wijn en Mediterrane specialiteiten. Met een gratis parkeergelegenheid voor de deur is dit een fantastische kans voor jou om kaas ondernemer te worden!

Kaas ondernemer worden

Wat is er nu mooier dan het verkopen van de lekkerste kaas? Je eigen verkooppunt hebben met de mooiste producten in je winkel en je klanten verwennen met de heerlijkste zuivelproducten? Als het jou wat lijkt om deze kaaswinkel over te nemen, dan helpen we jou daar graag bij. Je kunt de inventaris en het assortiment overnemen. Wij helpen je met het inrichten van de winkel. Onze marketingafdeling maakt alle POS-materialen die je maar nodig hebt. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, advertenties, posters en meer. Kijk hier voor meer informatie wat wij allemaal voor je kunnen doen.

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Eduard Treur of stuur een WhatsApp bericht naar 06-46131085. Hij kan je er alles over vertellen.

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020