We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Visie en Missie

Weydeland kaas inpakken
Weydeland kaas inpakken

Als bedrijf willen we voor nu en in de toekomst een duidelijk doel stellen. Deze zijn vertaald in een heldere bedrijfsmissie en visie.

Bedrijfsmissie

Treur is een familiebedrijf die de kaaswereld wil voorzien van een renderend concept van premium kaasmerken met een pure kaasbeleving. Onze kleinschaligheid, gedrevenheid en klant- en servicegerichtheid maken dat wij de kwaliteit leveren waar u op kunt bouwen.

Bedrijfsvisie

Gedreven door passie, kennis en expertise wil Treur een onderscheidende positie innemen in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen als buitenland. Op een eerlijke en betrouwbare wijze, willen we zaken doen en bouwen aan een duurzame relatie. Daarbij putten we kracht uit ons familiebedrijf zodat we met onze persoonlijke begeleiding uiterst precies waarnemen welke behoeften onze klant heeft en waar de ontwikkelingen in de markt zijn, om vervolgens deze behoeften te kunnen voorzien met nieuwe kaasbeleving concepten.

Afbeeldingen:
kaas snijden
kaas snijden