Zo maak je het

Snijd de wortels over de lengte in vieren. Blancheer ze samen met de asperges in 5 minuten gaar.

Snijd de peren in partjes. Besprenkel met wat citroensap voor het kleurbehoud. Snijd het desembrood in blokjes.

Schenk 300 ml van de wijn in een pannetje met het venkelzaad en breng tegen de kook aan. Voeg handje voor handje al roerende de Chevretta Geitenkaas toe en blijf roeren tot deze helemaal is opgelost. Laat het mengsel niet koken.

Roer de maïzena met de rest van de wijn tot een glad papje. Giet met de honing bij de fondue en roer goed door. Laat de fondue op laag vuur wat binden.

Doe de fondue in een fonduepan en houd warm op een rechaud, bestrooi met de blaadjes dragon. Serveer met de groenten, partjes peer, walnoten en brood.

Ook lekker met verse vijgen, gekookte aardappel of blaadjes witlof.

Tip: laat je kaas raspen bij de kaasboer, dat scheelt heel veel werk thuis.