Zo maak je het

  • Halveer de nectarines en verwijder de pit.
  • Snijd iedere helft in 3 partjes en kwast de partjes in met wat olijfolie.
  • Verhit een grillpan op het vuur en grill de partjes hierin op beide kanten tot ze een mooi grillstreepje hebben.
  • Overgiet de groene asperges met kokend water en laat staan tot gebruik om ze iets te laten garen.
  • Ris ondertussen de blaadjes van de takjes kruiden en hak de knoflook grof.
  • Doe ze in een maatbeker met de olijfolie en citroensap en pureer met de staafmixer tot een pesto-achtige dressing. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • Leg de veldsla op de borden en verdeel de nectarine en asperges hierover.
  • Bestrooi met de amandelen en schaaf er plakken Twisca Pikant over.
  • Lepel als laatste wat van de kruidendressing over de salade.

Tip! Lekker met plakken oerbrood.

Maaltijdsalade met schapenkaas