Salon du Fromage 2024

Ook dit jaar is Treur Kaas weer present op de Salon du Fromage in Parijs (Cheese & Dairy Products Show) van 25 februari t/m 27 februari 2024. Met een uitgebreid kaasassortiment staan onze accountmanagers Mark en Stefaan voor je klaar. Zij vertellen je graag alles over de lekkerste kaasspecialiteiten.

Uitgebreid kaasassortiment

Treur Kaas is een familiebedrijf en kaasgroothandel, gevestigd in het kaascentrum van Nederland, namelijk Woerden. Sinds 1955 rijpen en verzorgen wij Hollandse kazen in ons eigen pakhuis. Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste kaasspecialiteiten met een unieke smaak. In samenwerking met kleinschalige kaasmakerijen en boeren creëren we een uitgebreid kaasassortiment, bestaande uit boerenkazen, kruidenkazen, biologische kazen, jerseykazen, schapenkazen, geitenkazen en meer.

Kom proeven

Dit jaar pakken we uit met diverse nieuwe kazen die je zullen verrassen. Zo zijn we aanwezig met een aantal nieuwe kruidensoorten in de welbekende Villa-reeks, zoals de Villa Bleu (blauwaderkaas) en de Villa Roma. Naast deze kruidenkazen is ook de eyecatcher geitenkaas Honing Tijm met donkere korst een ‘must-try’. Of ga je liever voor een tweetal nieuwe kazen van Biostee? Eén in Griekse Style en de ander met rucola en pijnboompit. Maar er zijn nog veel meer nieuwe kazen om te proeven! Daarvoor nodigen we jou graag uit op onze stand.

Naast deze nieuwe kazen zijn ook nog de oude/vertrouwde kazen aanwezig op de stand. De bijzondere geitenkaas met gaten ‘Mekkertaler’, diverse boerenkazen, schapenkaas en jerseykaas. En ook de hele oude brokkelkaas Weydeland Unieck is terug van weggeweest.

Kortom, genoeg lekkers om te proeven tijdens deze beursdagen. Wees welkom op stand 7.3 B065!

Praktische informatie

Datum en tijd:

Zondag 25 t/m dinsdag 27 februari 2024 – 9.00 uur – 19.00 uur

Plaats:

Paris Expo Porte de Versailles
Pavillion 7.3
1 Pl. de la Prte de Versailles
75015 Paris France

Tickets

  • Regular 4 – 25 februari: € 35,-
  • Late bird 25 – 27 februari: € 50,-

Bestel je tickets hier.

Gepubliceerd op 05-02-2024