Stichting Present

Jaarlijks probeert Treur Kaas een steentje bij te dragen in de maatschappij door vrijwilligerswerk te doen via Stichting Present. Ook dit jaar mochten de medewerkers van Treur Kaas weer de handen uit de mouwen steken op diverse projecten.

Twee tuinen werden aangepakt

Treur Kaas had zich opgesplitst in twee groepen. De eerste groep heeft een grote tuin in Harmelen aangepakt. Van een rommelige tuin vol met onkruid naar een strakke tuin met schone tegels! De tweede groep heeft de tuin van Stichting de Heem (Veldwijk) in Woerden een goede beurt gegeven. Hier moest flink gesnoeid worden! Ook deze tuin is mooi opgeknapt. Zie hieronder de foto’s!

Stichting Present

Wat is Stichting Present precies? Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dat is de missie van Present! Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden ze de mogelijkheid om je als groep of individu in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Je kunt je aanmelden bij Stichting Present als vrijwilliger en zij zorgen er dan voor dat je op een project aan de gang kunt waar dat nodig is.

Gepubliceerd op 09-11-2021