Tostidag bij Treur Kaas

Donderdag 8 februari was het Nationale Tosti Dag. Dit hebben we bij Treur Kaas niet zomaar voorbij laten gaan! We hebben een ware tosti proeverij gehouden met alle collega’s die aanwezig waren. Ben jij benieuwd naar de combinaties? Lees het hieronder. 

De collega’s mochten hun stemmen uitbrengen op hun favoriete tosti’s. Ze mochten er meerdere kiezen. 

Tosti met Weydeland Jong Belegen Kaas 

Deze tosti met jong belegen kaas is een echte klassieker. 2 sneetjes brood met daartussen een paar plakjes heerlijk romige Weydeland Jong Belegen. Serveer de tosti met een beetje ketchup of curry en aanvallen maar.

Tosti met Weydeland Oud, portstroop en tuinkers

Je neemt 2 sneetjes casinobrood, een paar schaven Weydeland Oud en een scheutje portstroop. Doe dit een paar minuutjes in de grill en maak het af met een beetje tuinkers.

De winnaar met 10 stemmen: Favoriet van Nick, Eline, Daan, Michiel, Jasper, Marco, Mark, Bert, Hakeem en Angela! 

Tosti met gerookte Chilikaas, zure groente (Atjar Jampoer) en bosui

Deze tosti is voor wie van een beetje pit houdt. Een tosti met gerookte Chilikaas (Villa Chili Fumé) met zure Atjar Jampoer en frisse bosui. Perfecte combinatie!

Gedeelde nummer 2 met 8 stemmen: Favoriet van Nienke, Eddy, Martijn, Maikel, Marco, Jasper, Jelle en John.

Tosti met Notenkaas en peer

Een heerlijke tosti met Villa Nutmix (kaas met walnoten, hazelnoten en pijnboompitten). Lekker fris in combinatie met stukjes peer.

Favoriet van Eline en Maaike.

Gezondere Italiaanse tosti met Weydeland 35+, groene pesto en zongedroogde tomaatjes

Ga je voor een minder vette tosti? Kies er dan voor om hem te beleggen met onze minder vet kaas Weydeland 35+ Belegen. Beleg hem verder op z’n Italiaans: Met groene pesto en zongedroogde tomaatjes!

Favoriet van Helen, Wilco, Hakeem, Angela en Maaike.

Tosti met geitenkaas Chevretta Belegen en cranberry dip

Wist je dat geitenkaas en cranberry echt dé perfecte combinatie zijn? En helemaal lekker op een tosti, natuurlijk! Met Chevretta Belegen en Voets cranberrydip.

Favoriet van Michiel, Eline, Martijn, Helen en Bert.

Tosti met boerenkaas Erfgoed Stelling 606, boerenham en mosterd

Een klassieke tosti ham/kaas: De Erfgoed Stelling 606 is een lekkere pittige boerenkaas en die geeft deze tosti extra pit. Lekker in combinatie met de boerenham en afgemaakt met een beetje mosterd.

Gedeelde nummer 2 met 8 stemmen: Favoriet van Nick, Eddy, Daan, Nienke, Helen, Wilco, Jeroen en Angela.

Tosti met gatenkaas Bon Repas en tomatentapenade

Lekker uit de grill: Een tosti met gatenkaas Bon Repas en tomatentapenade. De Bon Repas is een ietwat zoetere kaas en super romig van smaak. Heerlijk samen met de smaakvolle tomatentapenade.

Favoriet van: Nick, Eduard, Helen, Marco en Angela.

Kleurrijke tosti met pestokazen en oude kaas

Een tosti die zorgt voor een smaakexplosie in je mond! Groene pestokaas (Villa Verde), rode pestokaas (Villa Rosso) en Weydeland Oud. Deze tosti met drie kleuren (groen, rood en geel) ziet er mooi uit, maar smaakt ook nog eens erg goed.