Training Online Zichtbaarheid

Stel je voor; je hebt een kaasverkooppunt met onze kazen, je bent heel goed in het verkopen van kaas en je weet er alles over te vertellen. Maar als het op online gebied aankomt, heb je er geen kaas van gegeten. Daar zou je juist wat meer over willen leren. Dan is onze Training Online Zichtbaarheid iets voor jou! In deze training leer je meer over je online zichtbaarheid via je Google Profiel en Social Media. Deze training is voor onze klanten en wordt door ons gegeven op maandag 6 of 13 februari 2023. 

Online vindbaarheid

Het is heel erg belangrijk dat je goed vindbaar bent online. Niet alleen voor de online verkoop middels een webshop, maar het is ook nuttig dat mensen je online kunnen vinden om je verkooppunt fysiek te bezoeken. Social Media, zoals Instagram en Facebook, kunnen je helpen om aan nieuwe klanten te komen, je huidige klanten te laten weten wat er in de aanbieding is of je omgeving te laten zien dat je nieuwe producten hebt en ze op die manier naar je winkel te trekken. Het is een goed middel om laagdrempelig mensen te triggeren.

Leer meer over je Google Profiel en Social Media

Deze training vindt voor het eerst plaats, dus we zullen bij de basis beginnen. Hierbij komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo behandelen we je Online Zichtbaarheid op meerdere gebieden. We behandelen je Google Profiel en gaan kijken of die helemaal up to date en gevuld is. Ook komt Social Media uitgebreid aan bod. We geven je content mogelijkheden, tips om meer volgers te creëren, een handige tijdsplanning, do’s and don’ts en je krijgt een handige checklist mee naar huis! Door middel van zowel presentaties als praktijksessies hopen we je een middag/avondvullend programma te kunnen bieden.

Praktische informatie

Duur sessie: 2,5 uur

Kosten: Gratis

Voor wie: Voor onze klanten

Data:

Maandagmiddag 6 februari 2023              14:00 – 16:30 fysiek
Maandagavond 6 februari 2023                 19:30 – 22:00 fysiek
Maandagmiddag 13 februari 2023            14:00 – 16:30 online

Aanmelden?

Aanmelden kan tot 25 januari 2023 via onderstaand formulier of stuur een mail naar . Geef hierbij aan welke datum/tijdsvak je wilt.

Contactformulier