We gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren, deze te verbeteren en aan te passen aan uw wensen.Meer informatie
EngelsDuitsFrans

Vacature: Accountmanager

kaas snijden
kaas snijden

Gedreven door passie, kennis en expertise neemt Treur een onderscheidende positie in de wereld van “kaasbeleving” en premium merken in zowel binnen- als buitenland. Wij werken vanuit christelijke normen en waarden en staan voor een eerlijke en betrouwbare werkwijze, waarbij men bouwt aan duurzame relaties. Om deze succesvolle organisatie verder uit te bouwen zijn we zoek naar een:

Accountmanager (Fulltime)


Functie:
Als onderdeel van het team van accountmanagers onderhoud je warm contact met de bestaande klantenportefeuille van Treur Kaas in de regio. Jij bent degene die deze klanten het beste kent en bedient hen proactief met passende nieuwe producten. Daarnaast ben je actief in het benaderen van nieuwe klanten, met als doel het optimaliseren en vergroten van de omzetdoelstellingen van Treur Kaas.

Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en optimaliseren van commerciële activiteiten in jouw rayon, regio midden/zuid. Je signaleert nieuwe kansen en mogelijkheden in de kaasmarkt aan de hand van leveranciersontwikkelingen en verkregen informatie. In samenwerking met je collega’s maak je concurrentieanalyses en weet deze samen met de commercieel manager te vertalen in concrete acties om de markt verder aan te boren.

In het team van het accountmanagers staat zelfstandigheid hoog in het vaandel. Je bent ondernemend en initiatiefrijk en je weet activiteiten goed te plannen en te organiseren. Vanuit het perspectief ‘de klant is koning’ ben je klantgericht en zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

Kernwaarden als betrouwbaarheid, eerlijkheid, wederzijds respect, duidelijkheid, klantbeleving en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormen een belangrijk kader om te komen tot een optimale invulling van de functie.

Functie-eisen: 
  • hbo werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding in een commerciële richting;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • in bezit van rijbewijs B;
  • kennis van MS Office;
  • kennis van Navision is een pré;
  • je hebt ervaring met de dynamiek van het familiebedrijf;
  • je hebt affiniteit met foodsector (pré ervaring in foodsector); 
  • goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.
Aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een familiebedrijf (30 fte) waar passie voor kaas leidend is. Zo heb je een belangrijke rol om verder mee te bouwen aan de pure kaasbeleving van Treur Kaas. Uiteraard wordt een passend arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar roellezijlstra@treurkaas.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen naar Bert Westmaas via 06-51508769.